Frimurer portalen Udvid

Frimurer portalen

DFdesign

Nyhed

Vi kan nu med stolthed præsentere resultatet af vores nyeste samarbejde: Portalen.

Specielt udviklet til Frimurere. For ca. 10 år siden lavede vi sammen de flotte ikoner, Tavshed, Forsigtighed, Mådehold og Barmhjertighed, der i dag hænger og pryder mange Danske, Svenske og Norske hjem. Portalen symboliserer den udvikling du som person gennemgår, når du kommer fra den profane verden og tiltræder Frimurer Ordenen eller Lauget. Her gennemgår du en udvikling og får en højere indsigt, når du indtræder i kæden og efterhånden som du stiger i graderne.

Portalen er lavet i 100% ren bronze.
Vægt: Ca. 1kg.
Højde: Ca. 14,5cm
Bredde: Ca. 8,8cm
Dybde: Ca. 3,5cm
Der påregnes noget leveringstid

Flere detaljer

5 495,00 DKK

inkl. moms

Fri fragt på ordre over 599 DKK ved levering i Danmark

Hurtig ekspedition af bestillinger

Altid hjælpsom kundeservice både telefonisk og email

30 dages fuld returret

Køb for 599,00 DKK mere og få fri fragt!

*Fri fragt gælder kun levering i Danmark

Alle Frimurer-bronze-portaler er UNIKA - dvs. at der kun findes dette ene eksemplar, eftersom formen som portalen er støbt efter, brænder væk under støbeprocessen. Desuden er alle portaler forskellige fra hinanden – idet både de anvendte symboler og de indbyggede inskriptioner – veksler fra figur til figur.

Mogens Leander skriver selv om tilblivelsen af portalerne: Bronze er en legering af ca. 90% kobber og 10% tin. Smeltepunktet er ca. 1200 grader. Efter at broncefiguren er banket ud af sin form - begynder et større arbejde med at afrense figuren - ligesom der bankes - børstes og files og eventuelle støbekanaler bortsaves. Dette kaldes ciselering. Til slut poleres evt. og forskellige patineringer med farlige kemikalier kan begynde.

Inspiration: Venedig er byen Mogens Leander hvert år vender tilbage til. Byens såkaldte forfald, dens krakelerede døre og ruinøse murflader, dens fugtige og afskallede mure – sammenholdt med besøg i byens kirker og basilikaer - giver altid inspiration til nye ideer der undfanges. Også ophold i Rom har afsat spor, ikke mindst i billedserien: Catacomber - Tempel & Mausoleum, der er skabt efter studier af byens underjordiske katakomber, der med deres sortsvedne patina og grotteagtige lukkethed, giver følelsen af at være blandt tusinder, der afventer den store apokalypse.

Accept Site use cookies